TEGV Forum TEGV Forum

YNT: tanışma   Hoşgeldin Guest
Bu konuyu izleyen üyeler: yok
  Yazıcı Versiyonu
Bütün Forumlar >> [Serbest Alan] >> Hoşgeldiniz >> YNT: tanışma Sayfa: <<   <   52 53 [54] 55 56    >   >>
Kullanıcı
Mesaj<< Eski Konu  Daha Yeni Konu >>

StRaTeJiK

İletiler: 6
Katıldığı Tarih: 27/12/2009
Durum: offline

YNT: tanışma  (in reply to tek_hande

Selam Bütün Dilekler Ve Butun Güzellikler Sizlerle Olsun Temennisi İçerisindeyim Saygı Ve Sevgilerimle..

yürekten sevgilerimle
  Tarih 27/12/2009 12:39:18 PM

Tugrul

İletiler: 1
Katıldığı Tarih: 3/1/2010

YNT: tanışma  (in reply to özge

Merhabalar Ben Tuğrul ben de ilk defa sitenizi gezme fırsatı buldum açıkcaası tegv le tanışmam da bir arkadaşım aracılığıyla oldu.
Yılbaşı partinize katıldım ve gerçekten çok güzel şeyler yapıyorsunuz bende aranıza katılmak istiyorum açıkcası ama bazı tereddürlerim var ben haftanın 5 günü çalışan birisiyim acaba her hafta 3 saat ayırabilirmiyim diye düşünüyorum bana biraz açıklayıcı formal cümleler dışında içtenlikle yanıt verebilecek bir arkadaşım var mı acaba..
saygılar..
  Tarih 3/1/2010 7:57:19 PM

sususu

Katıldığı Tarih: 3/1/2010

YNT: tanışma  (in reply to Tugrul

tuğrula katılıyorum:) benım artı olarak söyleyecegim sey, ben uskudarda oturuyorum iskeleye yakın bi yerde, internetten baktım ama tegv in merkezde bi şubesini göremedim aacaba bi bilen war mıı???
  Tarih 3/1/2010 9:13:38 PM

siyah_sapka

İletiler: 15
Katıldığı Tarih: 26/4/2009

YNT: tanışma  (in reply to Tugrul

alıntı:

ORJİNAL: Tugrul

Merhabalar Ben Tuğrul ben de ilk defa sitenizi gezme fırsatı buldum açıkcaası tegv le tanışmam da bir arkadaşım aracılığıyla oldu.
Yılbaşı partinize katıldım ve gerçekten çok güzel şeyler yapıyorsunuz bende aranıza katılmak istiyorum açıkcası ama bazı tereddürlerim var ben haftanın 5 günü çalışan birisiyim acaba her hafta 3 saat ayırabilirmiyim diye düşünüyorum bana biraz açıklayıcı formal cümleler dışında içtenlikle yanıt verebilecek bir arkadaşım var mı acaba..
saygılar..

Tugrul Arkadaş BEn De kamu personeliyim sadece hafta sonu tatilim war ve o hafta sonu tatilinde çocuklara yardımcı oluyorum yani sizin için uygun olan program size çıkarılıyor zaten

Tarih 4/1/2010 7:12:44 PM

merve şentürer

İletiler: 3
Katıldığı Tarih: 24/1/2010

YNT: tanışma  (in reply to siyah_sapka

merhabalar bu vakfı uzun zamandan beri bilmeme rağmen üye olmamamı büyük bir hata olarak görüyorum daha önceden yardımları bi dernek veya vakıf aracılığıyla değil tek başıma üstleniyodum tabiki yeterli olamıyodu aranıza katılmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum herkesin duyarlı olması dileğiyle...
  Tarih 24/1/2010 7:55:42 PM

thunderbolt

Katıldığı Tarih: 25/1/2010

YNT: tanışma  (in reply to merve şentürer

Herkese merhabalar yeni uye oldum,,elimden geldiğince bende yardımcı olmak istiyorum,,istanbulda oturuyorum,acaba tam olarak nereye bavsuyoruz,kiminle gorusuyoruz destekler,yardımlar icin.
  Tarih 25/1/2010 5:33:51 PM

Hilal Okut

Katıldığı Tarih: 25/1/2010

YNT: tanışma  (in reply to StRaTeJiK

Merhaba Arkadaşlar;

ben de yeni üye olanlardan biriyim fakat Diyarbakır bağlar eğitim parkında 2 yıldır gönüllüyüm. Çocuklarla birlikte olmak çok güzel çok farklı bakış açılarına sahipler,onlardan öğrenebileceğimiz çok şey olduğuna inanıyorum.

Sevgiler
Hilal
  Tarih 26/1/2010 9:00:13 AM

Aytuğ Ünal

İletiler: 4
Katıldığı Tarih: 30/1/2010

YNT: tanışma  (in reply to Hilal Okut

Merhaba,

Aranıza katılmaktan memnuniyet duyuyorum. Hep birlikte birşeyleri değiştirebilmek dileğiyle,

Saygılar&Sevgiler..
  Tarih 30/1/2010 1:09:42 AM

tegvci

İletiler: 7
Katıldığı Tarih: 10/2/2010

merhaba arkadaşlar...
ben hakkariden semra.ben iki yıldır gönüllüyüm.tegvle ilk kez ateşböceği sayesinde tanıştım.ve beni çok değiştirdi. kendimi çok şanslı hisssediyorum.ama bi konuda çok şansızız buradaki ateş bçceği gittikten sonra hiçbir etkimlikte bulunamadık.herhangi bir birimimizde yok.bir an önce birimimizin açılmasını umut ediyorum.
  Tarih 10/2/2010 5:36:10 PM

nrslmz

İletiler: 2
Katıldığı Tarih: 23/2/2010

YNT: tanışma  (in reply to tegvci

Selam

İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum,yine anadolu yakasında çalışmaktayım haftanınn altı günü bir de gecesi.

Elimden geldiğince bir şeyler yapmak istiyorum ancak nereye başvuracağım ve kimlerle irtibata geçmem konusunda sorun yaşıyorum,yardımcı olabilirseniz sevinirim...
  Tarih 23/2/2010 11:25:32 AM

nrslmz

Katıldığı Tarih: 23/2/2010

YNT: tanışma  (in reply to nrslmz

ok ben hallettım :)
  Tarih 24/2/2010 11:41:20 AM

LodosLain

İletiler: 5
Katıldığı Tarih: 26/2/2010

Merhaba Arkadaşlar.Ben Kastamonuluyum. 19 yaşındayım
Samsun'da okuyorum şu anda.
Gitar çalan, okuduğu kitapları önerebilecek , beğendiği amatör grupların müziklerini önerebilecek ya da bilardo oynayabilecek arkadaşlarla tanışmamız mümkün mü :p

Bir de
kavaL , ney ya da yanflüt çalan birisi PM (ÖM) atabilir mi ? Bir kaç sorum olacak da.

Hadi kalın sağlıcakla
  Tarih 26/2/2010 12:25:37 PM

Lizozom

Katıldığı Tarih: 17/1/2010

YNT: tanışma  (in reply to LodosLain

Ferit Aysan Eğitim Parkı'nda bu dönem itibariyle eğitim vermeye başladım...

Neden daha önce katılmamışım ki?! :)
  Tarih 28/2/2010 5:40:22 PM

ttuubbaa

Katıldığı Tarih: 28/2/2010

YNT: tanışma  (in reply to Lizozom

izmir eşrefpaşa öğrenim biriminden selamlar
  Tarih 28/2/2010 6:03:12 PM

masallah

İletiler: 19
Katıldığı Tarih: 17/6/2008

merhaba bende van erciş ögrenim biriminden maşallah...herkese hoşgeldin diyorum:)
  Tarih 7/3/2010 3:48:44 PM

seldasen

Katıldığı Tarih: 3/4/2010

YNT: tanışma  (in reply to masallah

Merhabalar

Ben Selda. İstanbulda yaşıyorum. Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Tegvle 3 yıl önce tanıştım. Yeniköy öğrenim biriminde bir dönem etkinlik verdim ancak derslerimin yoğunluğundan sonrasında devam edemedim. Bu sene tekrar aranıza dönmek istiyorum. Yazın ateşböceklerine katılmak gibi bir planım var. Ateşböcekleri ile ilgili bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Sevgiler

Selda
  Tarih 3/4/2010 2:44:39 PM

PhYlLoBaTeS

Katıldığı Tarih: 10/4/2010

YNT: tanışma  (in reply to seldasen

Selam Arkadaşlar. Bugün Van Bölgesel Gönüllü Toplantısı vardı. Tam aklımdan kuruluşumuzun forum sitesi yok mu diye geçirirken DÇ etkinliğini veren Ayşe Abla olduğunu söyledi ve bu forumu öğrendim :)
Geç oldu foruma gelmem ama güç olmaması yeterlidir :)
Ben Adana'lıyım. Van Y.Y.Ü. de Matematik Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisiyim.
Bütün gönüllülere iyi forumlar :)
SeLametLe..
  Tarih 10/4/2010 8:09:44 PM

masallah

İletiler: 19
Katıldığı Tarih: 17/6/2008

YNT: tanışma  (in reply to PhYlLoBaTeS

sende hoşgeldin dç gördügüm kanka:)
  Tarih 23/4/2010 3:36:16 PM

azizgulgor

Katıldığı Tarih: 1/5/2010

merhaba;
forma ve siteye yeni üye oldum istanbuldayım sitenin amacı ile ilgili olan sosyal aktiviteler var ise bilgilendiriseniz sevinirim
  Tarih 1/5/2010 2:36:34 PM

emreyuce

Katıldığı Tarih: 25/5/2010

YNT: tanışma  (in reply to özge

öncelikle herkese meraba
ben bundan yaklaşık 8 sene önce tegv tarafından eğitim aldım. ve geçenlerde okulumuzda açılan bir stand vasıtasıyla tegv ile tekrar tanışma fırsatı yakaladım. ben de artık tegv de gönüllü olarak yer almak istiyorum. bana bu konuda yardımcı olcak arakdaşlar var mıdır? kışın ankarada yazın da istanbulda ikamet etmekteyim. okuldaki arkadaşlara iletişim bilgimi bırakmıştım ama hala ulaşmadılar bana.
  Tarih 25/5/2010 10:41:16 PM
Sayfa:   <<   <   52 53 [54] 55 56    >   >>
Bütün Forumlar >> [Serbest Alan] >> Hoşgeldiniz >> YNT: tanışma Sayfa: <<   <   52 53 [54] 55 56    >   >>
Git:

Yeni Mesajlar Yeni Mesaj Yok
Yeni Sıcak Konu Sıcak Konu
Kilitli Yeni Mesajlar Kilitli Mesajlar
 Yeni konu aç
 Mesajı Cevapla
 Yeni Anket Aç
 Oy Gönder
 Kendi İletimi Sil
 Kendi Tartışmamı Sil
 İletilere Puan Ver

1.203