TEGV Forum TEGV Forum

ÇOCUKLARIM ZOR DURUMDA   Hoşgeldin Guest
Bu konuyu izleyen üyeler: yok
  Yazıcı Versiyonu
Bütün Forumlar >> [Serbest Alan] >> Yaşam >> ÇOCUKLARIM ZOR DURUMDA Sayfa: [1]
Kullanıcı
Mesaj<< Eski Konu  Daha Yeni Konu >>

gülay gür

İletiler: 1
Katıldığı Tarih: 31/5/2010
Durum: offline

ÇOCUKLARIM ZOR DURUMDA  

mrhaba ben gülay gür sayfayı inceledim ve yeni üyeyim hiç bir şey anlamadım yardım istiycem ama nereden cvp yok kısaca anlatayım üç çocuğum var ve kimsem yok çocuklarımı okutmakta ve doyurmakta zorlanıyorum ve koca türkiyede bana yardım adecek kimse bulamadım çocuklarımın okumasını istiyorum ama okutmak bir yana doyuramıyorum senede bir giysi alabilirsem şükür ediyorum oğlum 7 ye kızlarımda 4 ve 3 gidiyor oğlum dersaneye gitmek istiyor ama nerde ssk yok işim yok ankarada kirada yaşıyorum evim kira buradaki arkadaşlardan akıl istiyorum ne yapmalıyım bana bir akıl verin bu anlattıklarım dertlerimin onda biri çocuklarımın geleceğinden endişe duyuyorum bana bişey olsa ortada kalacaklar kimse duygu sömürüsü diye algılamasın bunlar türkiyenin gerçekleri benim gibi bir sürü insan var cvp yazın arkadaşlar ne yapayım tgv duyuyorum güzel şeyler yapıyo ama neden kimse bana ve çocuklarıma yardım etmiyor herkese teşekür ediyorum sevgiler....

< Mesajı düzelten gülay gür -- 3/6/2010 2:14:57 PM >
  Tarih 31/5/2010 2:41:25 PM

ecetuc

İletiler: 35
Katıldığı Tarih: 16/9/2006

YNT: ÇOCUKLARIM ZOR DURUMDA  (in reply to gülay gür

Merhaba Gülay Hn ,
Öncelikle çocuklarının eğitimi için bu kadar canla başla mücadele eden bir annenin tepkisini kimse karşılıksız bırakmaz , bırakmamalı diye düşünüyorum...Sanırım Ankara lısınız ve orada yaşıyorsunuz....İnternet te bu siteden de birileri illaki size ulaşır ancak sırf burdan medet ummayın...çünkü internete üye olan bizlerin çoğumuz ya öğrenciyiz ya da çalışan insanlarız ve internete girecekaz vakit oluyor , bu nedenle de kısa sürede cevap yazılamayabilir...benim size tavsiyem ANKARA da Valiliğe gidin , kaymakama ya da bulunduğunuz bölgenin Belediyesi ne gidin ve çocuklarınızın karneleri başarılısı ise de yanınızda ****ürün ve önümüzdeki yıl için onlara burs vermelerini isteyin....derslerinde başarılı olanlara belli bir bütçe her kurum ayırıyor...dersaneler için de aynı şey geçerli eğer derslerinde başarılı iseler ınava girerek burs alıp ücret ödemeden gidebilirler..bunun dışında sanırım çalışmıyorsunuz...ya da SSK sız işlerde çalışıyorsunuz...iş içinde aynı kurumlara dile getirin....HER ilin içinde kadın dayanışma grupları var...buralara gidin ve SSK lı bir iş için konuşun...TEGV nın bulunduğunuz bölgedeki eğitim birimlerinden birinde de çocuklarınız için yazın yaptıkları etkinliklere katılmalarını sağlayabilirsiniz...umarım herşey gönlünüzce olur....

E.TUCTURE
  Tarih 26/6/2010 3:40:46 PM

ecetuc

İletiler: 35
Katıldığı Tarih: 16/9/2006

YNT: ÇOCUKLARIM ZOR DURUMDA  (in reply to ecetuc

ANKARA
SEMAHAT-
DR. NUSRET ARSEL
EĞİTİM PARKI
İSTASYON MAH. HİKMET ÖZER CAD. ETİMESGUT / ANKARA
(312) 244 84 44
245 24 27
245 24 28

bu numaraları arayın ya da bulunduğunuz bölgeye yakınsa bu adrese gidin ve durumunuzu anlatın...yardımcı olacaklarına inanıyorum...

E.TUCTURE
  Tarih 26/6/2010 3:44:24 PM
Sayfa:   [1]
Bütün Forumlar >> [Serbest Alan] >> Yaşam >> ÇOCUKLARIM ZOR DURUMDA Sayfa: [1]
Git:

Yeni Mesajlar Yeni Mesaj Yok
Yeni Sıcak Konu Sıcak Konu
Kilitli Yeni Mesajlar Kilitli Mesajlar
 Yeni konu aç
 Mesajı Cevapla
 Yeni Anket Aç
 Oy Gönder