ecetuc
İletiler: 35
Katıldığı Tarih: 16/9/2006 Durum: offline

|
YNT: ÇOCUKLARIM ZOR DURUMDA (in reply to gülay gür)
|
|
|
Merhaba Gülay Hn , Öncelikle çocuklarının eğitimi için bu kadar canla başla mücadele eden bir annenin tepkisini kimse karşılıksız bırakmaz , bırakmamalı diye düşünüyorum...Sanırım Ankara lısınız ve orada yaşıyorsunuz....İnternet te bu siteden de birileri illaki size ulaşır ancak sırf burdan medet ummayın...çünkü internete üye olan bizlerin çoğumuz ya öğrenciyiz ya da çalışan insanlarız ve internete girecekaz vakit oluyor , bu nedenle de kısa sürede cevap yazılamayabilir...benim size tavsiyem ANKARA da Valiliğe gidin , kaymakama ya da bulunduğunuz bölgenin Belediyesi ne gidin ve çocuklarınızın karneleri başarılısı ise de yanınızda ****ürün ve önümüzdeki yıl için onlara burs vermelerini isteyin....derslerinde başarılı olanlara belli bir bütçe her kurum ayırıyor...dersaneler için de aynı şey geçerli eğer derslerinde başarılı iseler ınava girerek burs alıp ücret ödemeden gidebilirler..bunun dışında sanırım çalışmıyorsunuz...ya da SSK sız işlerde çalışıyorsunuz...iş içinde aynı kurumlara dile getirin....HER ilin içinde kadın dayanışma grupları var...buralara gidin ve SSK lı bir iş için konuşun...TEGV nın bulunduğunuz bölgedeki eğitim birimlerinden birinde de çocuklarınız için yazın yaptıkları etkinliklere katılmalarını sağlayabilirsiniz...umarım herşey gönlünüzce olur....